Tuinhuis met veranda Wolvega

Tuinhuis met veranda Wolvega

Bent u woonachtig in de omgeving Wolvega en hebt u plannen om een tuinhuis met veranda te laten plaatsen? Wij denken graag met u mee! De hoveniers van Thomas & Hoogkamp Hoveniers zijn ervaren en bedreven in het plaatsen van tuinhuizen met en zonder veranda. Wij beschikken voor alle werkzaamheden over de juiste materialen en de benodigde expertise. We kunnen het project van begin tot einde voor u verzorgen! We starten met een gesprek over uw wensen en aan de hand van uw eisen en wensen maken wij een ontwerp. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en de bijbehorende offerte starten wij zo snel mogelijk met het realiseren van het gewenste tuinhuis met veranda!

Een tuinhuis met veranda laten bouwen door Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Hebt u wensen voor een tuinhuis met veranda in Wolvega? Iedere wens kan door ons gerealiseerd worden! Het hebben van een tuinhuis is praktisch en een ware toevoeging aan uw tuin. Een tuinhuis wordt veelal gebruikt als schuur, voor de opslag van fietsen, gereedschap en andere spullen. Een tuinhuis kan natuurlijk ook gebruikt worden als hobbyruimte. Een veranda aan uw tuinhuis zorgt ervoor dat u meer zult genieten van uw tuin. Een veranda is een, meestal houten, overkapping op palen. De vloer kan bestaan uit houten planken of de bestaande ondergrond van uw tuin. De veranda is een fijn hoekje in uw tuin, uitstekend geschikt voor een lounge set. Op deze manier kunt u hier prettig vertoeven op minder warme of regenachtige dagen. Op verzoek kunnen wij de veranda ook gedeeltelijk afsluiten met houten wanden. Geheel afsluiten is ook mogelijk. Hiervoor worden glazen wanden gebruikt, die naar wens geopend en gesloten kunnen worden.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Een tuinhuis met veranda laten bouwen door vakkundige experts? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie