Tuinontwerp Steenwijk

Een prachtig tuinontwerp voor iedere woning

Het ontwerpen van een tuin is een behoorlijke klus. Niet alleen moet u rekening houden met het kiezen van de juiste beplanting, maar moet u ook rekening houden met de groei van de planten, onderhoudsvriendelijkheid en schade op termijn. Met name schade op termijn is een veelvoorkomend probleem. Wortels van bomen kunnen water-, of elektriciteitsleidingen beschadigen. Om die reden is het verstandig om het ontwerpen uit te laten besteden aan een tuinontwerper. Thomas& Hoogkamp Hoveniers ontwerpt en realiseert al ruim 15 jaar diverse typen tuinen. Dit kunnen diverse type tuinen zijn zoals:

  • Kindvriendelijke tuinen
  • Natuurlijke tuinen
  • Onderhoudsvriendelijke tuinen
  • Stadstuinen
  • Moderne tuinen
  • Milieuvriendelijke tuinen

De tuinontwerpers van Thomas& Hoogkamp Hoveniers komen graag bij u langs voor een opname van uw tuin in Steenwijk.

Van wens tot realisatie van uw tuin

De basis van ieder ontwerp komt voort uit de wensen van de opdrachtgevers. Onze ontwerpers gaan met u aan de slag om uw wensen te bespreken van uw tuin in Steenwijk. Vervolgens vertalen zij deze naar een uniek design van een tuin. Bij goedkeuring van het ontwerp gaan de hoveniers voor u aan de slag om een prachtige tuin te realiseren. Na het aanleggen van de tuin, lopen onze hoveniers alles met u na om te controleren of uw tuin naar wens is aangelegd. Heeft u zelf geen groene vingers? Wij kunnen ook uw tuin onderhouden!

Wilt u weten wat voor tuinontwerp wij zouden maken van uw tuin in Steenwijk? Wij komen graag met u in contact om onze idee├źn met u te bespreken!

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie