Tuinontwerp Wolvega

Thuis is pas echt thuis met een prachtige tuin

Een tuin compleet eigen maken is onmogelijk zonder een goed tuinontwerp. Het ontwerpen van een tuin vergt veel meet- en denkwerk. Het gaat niet enkel om de afmetingen van uw tuin, maar ook welke voorkeuren u heeft voor planten en of u de voorkeur heeft voor schaduwrijke plaatsen voor bijvoorbeeld een terras. Daarnaast is een goed tuinontwerp aangepast aan de wensen van de bewoners. Als u bijvoorbeeld de voorkeur heeft om graag buiten te eten, is het natuurlijk belangrijk dat er genoeg ruimte is voor een eethoek/ lounge. Anderen willen juist een onderhoudsvriendelijke tuin aan te leggen. Al deze wensen nemen onze tuinontwerpers mee voor een prachtig ontwerp van uw tuin in Wolvega. Al ruim 15 jaar ontwerpen en leggen wij diverse typen tuinen aan in Wolvega. Dit zijn diverse typen tuinen zoals:

  • Kindvriendelijke tuinen
  • Stadstuinen
  • Moderne tuinen
  • Luxe tuinen
  • Onderhoudsvriendelijke tuinen
  • Groene tuinen
  • Tuinen met vijver

Bent u er nog niet over uit wat de tuinontwerpers van Thomas& Hoogkamp Hoveniers voor u kan betekenen? Onze tuinontwerpers komen graag bij u langs in Wolvega en omgeving voor een vrijblijvend gesprek om daarin de mogelijkheden met u door te nemen.

Maattuinen ontwerpen in Wolvega en omgeving

Al jaren maken wij mensen blij met het opleveren van prachtige tuinen. Tijdens het proces staan uw wensen centraal, zodat u verzekerd bent van een prachtige tuin. Een speelterrein, zodat de kinderen buiten kunnen spelen of een tuin met een vijver niets is te gek. Onze tuinontwerpers houden rekening met diverse factoren zoals budget, plantengroei, het doel van de tuin en andere factoren om zo een prachtige tuin te realiseren.

Bent u benieuwd wat onze tuinontwerpers kunnen betekenen voor uw tuin in Wolvega? Onze tuinontwerpers bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw droomtuin! Neem contact met ons op!

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie