Bomen rooien Wolvega

Bomen rooien Wolvega

Bent u woonachtig in de omgeving Wolvega en bent u op zoek naar de juiste partij voor het rooien van bomen? Zoek niet langer, Thomas & Hoogkamp Hoveniers is het geschikte bedrijf voor alle werkzaamheden rondom het zagen, snoeien en rooien van bomen.

Het juiste bedrijf voor het rooien van alle bomen

Het rooien van bomen is vaak een pittige klus. Hiervoor is het juiste materiaal erg belangrijk. Onze vakmannen beschikken over gecertificeerd materiaal en hebben de juiste kennis voor het rooien van bomen. Zo beschikken wij over snoeimateriaal, maar ook over graafmachines. Hiermee kan iedere boom op de juiste manier, zonder schade aan omliggende bomen en planten, gerooid worden. Ook bomen op moeilijk bereikbare plekken worden door onze hoveniers snel en professioneel gerooid. Al onze materialen zijn in eigen beheer, waardoor wij te allen tijde snel ter plaatse kunnen zijn.

Let op! Voor het rooien of kappen van sommige bomen is er een vergunning van de gemeente nodig. Dit is bijvoorbeeld het geval bij hele oude bomen of bomen met een grotere diameter. Het is belangrijk om dit eerst uit te zoeken en indien nodig een vergunning aan te vragen, zodat onze medewerkers direct aan de slag kunnen. Wanneer een boom tijdens storm is omgevallen, is er natuurlijk geen vergunning nodig. Wij komen dan zo snel mogelijk ter plaatse om de boom te rooien en eventuele schade te herstellen.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Bent u plan om bomen te rooien in Wolvega? Of hebt u een vraag? Neem gerust contact met ons op! Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie