Over ons

Maak kennis met Gerald & Geralt

Wij zijn Gerald Thomas en Geralt Hoogkamp: twee enthousiaste hoveniers die goed zijn met groen! We hebben ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle soorten tuinen. Ons hoveniershart gaat sneller kloppen van een groot project, maar ook voor een kleine klus stropen wij graag onze mouwen op. Benieuwd hoe onze groene basis gelegd is? Wij stellen ons bedrijf graag aan u voor!

Meer dan 15 jaar ervaring

Krachten bundelen

We kennen elkaar al van jongs af aan en startten in 2007 en 2008 allebei ons eigen hoveniersbedrijf. Niet lang daarna kwamen we erachter dat we elkaar enorm goed konden aanvullen. Omdat we samen zijn opgegroeid kennen we elkaar door en door en weten we precies wat we aan elkaar hebben. Zo kwam het dat we steeds vaker gebruik maakten van elkaars hulp en expertise. Daarnaast leenden we regelmatig materiaal aan elkaar uit en begonnen we ook samen machines aan te schaffen. Omdat onze samenwerking steeds nauwer werd en keer op keer positief verliep, besloten we in 2011 de knoop door te hakken en onze krachten te bundelen. Met succes, want inmiddels runnen we al ruim acht jaar samen ons bedrijf Thomas & Hoogkamp Hoveniers!

Geen groentjes meer…

Ligt uw tuin in de omgeving van Scherpenzeel (FR) of in de regio Heerenveen – Wolvega – Steenwijk – Emmeloord en wilt u een klus door ons laten uitvoeren? Neem contact met ons op; wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Met 12 jaar ervaring in het hovenieren durven we wel te zeggen dat we geen groentjes meer zijn. We groeiden uit tot een veelzijdig hoveniersbedrijf en zijn voor iedere tuinklus in te schakelen. Of het nu gaat om een groot project of een klusje van een half uur; wij steken graag onze handen uit de mouwen. Omdat Gerald zich gespecialiseerd heeft in tuinontwerpen en alles wat met hout te maken heeft en Geralt richt zich vooral op boomverzorging en tuinonderhoud,  vullen we elkaar perfect aan en vormen we nu al jaren een sterk team. Omdat we zo enthousiast zijn over ons vak, hebben we in de loop der jaren niet alleen veel kennis opgedaan, maar verzamelden we ook de juiste mensen én het juiste materiaal om ons heen. Inmiddels is ons machinepark zó uitgebreid dat we alle projecten helemaal zelfstandig kunnen uitvoeren. Dit betekent dat we alle werkzaamheden met onze eigen groep mensen uitvoeren en dat onze klanten altijd één aanspreekpunt hebben. Dat werkt niet alleen voor ons fijn, maar is vooral voor onze klanten erg prettig!