Bomen zagen Wolvega

Bomen zagen Wolvega

Is het tijd om uw bomen te zagen en woont u in de omgeving van Wolvega? Dan is Thomas & Hoogkamp Hoveniers de juiste partij voor al uw zaagwerkzaamheden! Ons hoveniersbedrijf bestaat sinds 2011 en beschikt over een team enthousiaste en ervaren hoveniers. De twee eigenaren beschikken beiden over hun eigen expertises, waardoor zij elkaar perfect aanvullen en iedere klus tot een succesvol einde kunnen brengen. In ons portfolio vindt u diverse grote en kleine projecten. Wij halen veel plezier uit grote projecten en wij staan onze klanten graag van begin tot eind bij! Maar ook kleine klussen pakken wij met grote precisie en enthousiasme aan. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Thomas & Hoogkamp Hoveniers: voor het professioneel plaatsen van een damwand

Eens in de zoveel tijd moet u er toch aan geloven; het zagen van de bomen in de tuin. Wilt u dit liever niet zelf doen? Laat het dan over aan de professionals! Wij voeren tuinonderhoud uit voor grote en kleine tuinen. Hebt u grote bomen in uw tuin en zijn deze weer hard toe aan onderhoud? Bij Thomas en Hoogkamp Hoveniers beschikken wij over gespecialiseerd personeel met veel werkervaring. Zij snoeien bomen en zagen takken, ook op moeilijk bereikbare plekken. Hoge bomen zijn voor ons geen probleem. Wij beschikken over het juiste materiaal en de nodige expertise om op grote hoogte te zagen. Natuurlijk is het ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. Door middel van dit contract worden er afspraken gemaakt over periodiek onderhoud. Wij nemen dan op gezette momenten contact met u op voor het onderhouden van uw tuin en het zagen van de bomen.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Uw bomen zagen in Wolvega? Of hebt u vragen over onze diensten als vakhoveniers? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie