Damwand plaatsen tuin Wolvega

Damwand plaatsen tuin Wolvega

Bent u voornemens een damwand te plaatsen in uw tuin in Wolvega? Het plaatsen van een damwand is een lastige klus, die uitgevoerd moet worden met de nodige expertise. Bij Thomas & Hoogkamp Hoveniers beschikken wij over jarenlange ervaring. In de afgelopen jaren hebben onze vakmannen al vele damwanden mogen realiseren. De meeste damwanden worden gemaakt van hout. Houten planken worden in de grond getrild en vormen de basis van de damwand. Voor een damwand kan er in diverse situaties gekozen worden voor hardhout.

Thomas & Hoogkamp Hoveniers: voor het professioneel plaatsen van een damwand

Het plaatsen van een damwand is een precies werk. Onze ervaren vakmannen zijn erg bedreven en voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Een damwand is een soort walbeschoeiing, die met veer en groef in elkaar geplaatst wordt. Aan de bovenzijde worden de planken gekoppeld door middel van een gording. Aan de gording balk monteren we ankers die zorgen voor de zijdelingse stevigheid. Een damwand is een sterke beschoeiing, die zeer geschikt is om de oever te verstevigen. Door het plaatsen van een damwand kan de oever gebruikt worden voor allerlei verschillende functies, zonder zorgen over eventuele verzakkingen. De oever kan bijvoorbeeld gebruikt worden als vislocatie, wandelpad of zitgedeelte. Een damwand kan ook gerealiseerd worden wanneer er sprake is van hoogteverschil tussen oever en water.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Een damwand plaatsen in uw tuin in Wolvega? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie