Damwand tuin in Wolvega

Damwand tuin Wolvega

Wilt u een damwand laten plaatsen in uw tuin in Wolvega of omgeving? Dan is het belangrijk dat dit op een goede en veilige manier gebeurt. De vakmannen van Thomas & Hoogkamp Hoveniers hebben ruime ervaring in het plaatsen van damwanden. We zullen (kunnen) ook in uw tuin een damwand van hoge kwaliteit plaatsen. Een damwand is een sterke constructie van staal of hout, bedoeld om de afslag van de oever te verstevigen. Het creëren van een stevige damwand is van groot belang voor de veiligheid.

Hoe wordt een stevige damwand voor uw tuin gecreëerd?

De basis van een damwand voor uw tuin wordt gemaakt van hout. Bij grote watergebieden (zeer hoge belasting) kan er ook gekozen worden voor een stalen damwand, maar in tuinen wordt dit nauwelijks gebruikt. De houten planken worden in de grond getrild. Deze vormen samen een stevige, gesloten wand. Om de constructie goed aan elkaar te verbinden, worden ze gekoppeld door middel van een veer en een groef (gording). De gehele constructie wordt ondersteund door ankers. Na het plaatsen van een damwand kan de oever gebruikt worden voor diverse functies. Er kan een wandelpad, een vissersplaats of een zitgelegenheid gecreëerd worden. Het plaatsen van een damwand is een ware toevoeging voor uw tuin. Door het plaatsen van een damwand beschikt u over meer ruimte en wordt de veiligheid van uw tuin vergroot. Een damwand kan ook gebruikt worden om hoogteverschil op te vangen.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Een damwand aanleggen in uw tuin in Wolvega? Neem gerust contact met op met Thomas & Hoogkamp Hoveniers. Wij beantwoorden al uw vragen en bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie