Een vlonder aanleggen in
Wolvega

Een vlonder aanleggen in Wolvega

Hebt u interesse in het aanleggen van een vlonder in Wolvega? Hiervoor bent u bij Thomas & Hoogkamp Hoveniers aan het juiste adres! Wij zijn een groep enthousiaste hoveniers en wij helpen u graag met al uw werkzaamheden in uw tuin! Grote of kleine projecten, wij doen alles met plezier. Het leveren van kwaliteit is ons grootste speerpunt. Ook het aanleggen van vlonders behoort tot onze vaste werkzaamheden.

Hoe gaat dat: een vlonder aanleggen?

Wilt u een vlonder laten aanleggen bij uw terras of vijver? Een vlonder draagt bij aan een warme sfeer in uw tuin. U creƫert een extra zitgedeelte in uw tuin door middel van hardhouten planken. Het is ook mogelijk om deze houten planken te vervangen door varianten van kunststof. Wanneer u interesse hebt in het plaatsen van een vlonder, komen wij graag bij u langs. Tijdens het eerste gesprek worden uw wensen bekeken en wordt rekening gehouden met de haalbaarheid. Veiligheid staat bij Thomas & Hoogkamp Hoveniers voorop!

Afhankelijk van de bodemsoort en de bereikbaarheid kan de vlonder met de hand of met gebruik van machines geplaatst worden. Om de stabiliteit te kunnen garanderen, plaatsen wij altijd eerst funderings palen om de vlonder hier vervolgens aan te bevestigen. Wij nemen de complete plaatsing van uw vlonder op ons. Ook ontwerpen, het bestellen en leveren van materialen behoort tot onze werkzaamheden. Natuurlijk leveren wij uw tuin na onze werkzaamheden helemaal schoon en gebruiksklaar op!

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Een vlonder aanleggen in Wolvega? Of hebt u vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566(Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie