Hoveniersbedrijf Emmeloord

Ons hoveniersbedrijf Emmeloord legt maatwerk tuinen voor u aan

Is uw tuin toe aan een flinke opknapbeurt of wilt u uw tuin volledig opnieuw laten aanleggen? In dat geval is het verstandig om een ervaren hoveniersbedrijf in te huren die u kan ontzorgen. Thomas & Hoogkamp Hoveniers staat voor u klaar om uw tuin op te knappen of aan te leggen. Wij zorgen ervoor dat wij op een creatieve manier uw tuin aanleggen zodat u een unieke, eigentijdse tuin heeft. Met ruim 15 jaar ervaring hebben wij al talloze tuinen aangelegd en zijn onder andere gespecialiseerd in diverse typen tuinen zoals:

  • Luxe tuinen
  • Grote tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen
  • Onderhoudsvriendelijke tuinen

Bent u er nog niet over uit wat Thomas& Hoogkamp Hoveniers voor u kan betekenen? Wij komen graag langs voor een opname van uw tuin, zodat wij samen een plan kunnen opstellen voor uw droomtuin!

Van ontwerp tot realisatie wij staan altijd voor u klaar

Al vanaf de eerste opname kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn van uw tuin. Daarnaast stellen wij vast wat uw wensen zijn voor uw droomtuin. Zodra dit alles vastgesteld is, gaan wij aan de slag om een ontwerp te maken. Hierin houden wij rekening met het budget en levensfase en gewenste hoeveelheid onderhoud. Vervolgens spreken wij het ontwerp met u door, waarna onze hoveniers aan de slag gaan om het ontwerp te realiseren. Onze hoveniers werken nauw samen met de ontwerpers, waardoor het ontwerp nauwkeurig wordt vervolgd. Na de realisatie bespreken wij samen met u of het project naar wens is gerealiseerd. Hierna kunt u nog jaren genieten van het ontwerp. Heeft u zelf geen groene vingers dan onderhouden wij de tuin voor u graag!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Ons hoveniersbedrijf in Emmeloord en omgeving staat komt graag bij u langs voor een opname of bespreekt met u de mogelijkheden telefonisch! We komen graag met u in contact!

created by dji camera

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie