Hoveniersbedrijf Heerenveen

Hoveniersbedrijf Heerenveen

Ons hoveniersbedrijf vertaalt uw wensen en verwachtingen naar een prachtige tuin. Door middel van goede communicatie en expertise weten wij wel raad met ieder type tuin. Al ruim 15 jaar hebben wij al talloze bedrijven en particulieren blij kunnen maken met een prachtige tuin. Ons hoveniersbedrijf in Heerenveen en omgeving is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden zoals:

Walbeschoeiing en vlonders
Bent u benieuwd wat ons hoveniersbedrijf in Heerenveen en omgeving voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Stadstuin, luxe tuinen of grote tuinen wij weten er wel raad mee

Iedere oplevering van een prachtige tuin begint met het maken van een goed ontwerp. Hierbij houden wij rekening met uw wensen om een prachtige tuin aan te leggen. Daarnaast houden wij rekening met diverse factoren zoals budget, verlichting en onderhoudsvriendelijkheid van uw tuin. Al deze eisen leggen wij aan in uw prachtige tuin waar u nog jaren van kunt genieten Mocht u geen groene vingers hebben dan kunnen wij ook uw tuin onderhouden zodat u het gehele jaar door een prachtige tuin heeft.

Het juiste ontwerp gemaakt door ons hoveniersbedrijf in Heerenveen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Samen bespreken wij uw wensen, waarna wij een concept realiseren. Na goedkeuring gaan de hoveniers van ons hoveniersbedrijf voor u aan de slag om het plan te realiseren. Na realisatie lopen wij met u de tuin na om te controleren of het volledig naar wens is ingericht.

Bent u benieuwd wat ons hoveniersbedrijf in Heerenveen en omgeving voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact op de mogelijkheden te bespreken!

created by dji camera

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie