Hoveniersbedrijf in Wolvega

Geen groene vingers? Hoveniersbedrijf Thomas en Hoogkamp Hoveniers in Wolvega staat voor u klaar!

Heeft u geen groene vingers en wilt u toch iets (laten) doen aan uw tuin of misschien kunt u wegens omstandigheden niets doen aan uw tuin. In dit geval is het verstandig om een ervaren hoveniersbedrijf in Wolvega in te huren. Thomas& Hoogkamp Hoveniers heeft al ruim 15 jaar ervaring in het vak. Hierdoor zijn wij een betrouwbare partij die u kan helpen bij diverse werkzaamheden zoals tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp. Dit doen wij met een zeer divers team aan tuinontwerpers en hoveniers. Met dit team voeren wij diverse werkzaamheden zoals:

  • Graafwerkzaamheden
  • Tuinverlichting aanleggen
  • Riool en andere waterleidingen aanleggen
  • Beplanting aanleggen
  • Houtconstructies aanleggen

Bent u er nog niet over uit wat ons hoveniersbedrijf voor u kan betekenen? Wij komen graag langs voor een opname van de tuin of bespreken met u de mogelijkheden telefonisch.

Van ontwerp tot nazorg, Thomas& Hoogkamp hoveniers staat voor u klaar

Niet alleen voor de onderhoud van uw tuin kunt u bij ons terecht, maar wij kunnen ook uw tuin opnieuw inrichten of zelfs aanleggen. Dit doen wij samen met een uitgebreid team van ontwerpers en hoveniers. Door de juiste vragen te stellen kunnen wij uw wensen nauwkeurig vastleggen om zo uw droomtuin te ontwerpen. Na het ontwerp en uw goedkeuring gaan wij aan de slag met het aanleggen van de tuin. Dit begint in sommige gevallen met graafwerkzaamheden. Vervolgens gaan wij verder met het aanleggen van verlichting, beplanting en eventuele houten constructies. Na het project lopen wij met u uw tuin na om te controleren dat deze voldoet naar uw verwachting. Na oplevering kunt u nog jaren genieten van uw tuin. Wilt u uw tuin niet zelf onderhouden? Wij kunnen ook uw tuin onderhouden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ons hoveniersbedrijf in Wolvega en omgeving staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op!

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie