Hoveniersbedrijf Steenwijk

Ons hoveniersbedrijf kan iedere type tuin realiseren

Is uw tuin toe aan een goede onderhoudsbeurt of wilt u juist uw tuin onder handen nemen, maar weet u niet hoe? Wij helpen u graag bij het aanleggen van een prachtige tuin. Van ontwerp tot aan het aanleggen van de tuin bij Thomas& Hoogkamp Hoveniers bent u aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 15 jaar actief in de branche en hebben daardoor veel expertise opgebouwd. Wij denken met u mee en besteden veel aandacht aan uw wensen om op die wijze een prachtige tuin te realiseren. Ons hoveniersbedrijf in Steenwijk en omgeving heeft onder andere ervaring met:

Vanzelfsprekend komen hier ook andere onderdelen in voor zoals graafwerkzaamheden, het aanleggen van tuinverlichting, vlonders bouwen en nog veel meer. Bent u benieuwd wat ons hoveniersbedrijf in Steenwijk en omgeving voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Thomas& Hoogkamp Hoveniersbedrijf ontzorgt u volledig

Al vanaf de opname van de tuin gaan wij samen met u aan de slag om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Niet alleen bespreken wij met u uw wensen maar geven wij ook input om de ideale tuin te realiseren. Door dit alles te doen bent u verzekerd van een prachtige tuin. Daarnaast houden wij ons ook bezig met andere randvoorwaarden zoals wortelgroei, zoninval en budget. Zodra wij dit in kaart hebben gebracht spreken wij het ontwerp grondig met u door. Vervolgens gaan onze hoveniers aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Na realisatie lopen wij met u de tuin na om te controleren of de opdracht naar verwachting is uitgevoerd.

Bent u er nog niet over uit wat ons hoveniersbedrijf in Steenwijk en omgeving voor u kan betekenen? Wij komen graag met u in contact!

Hoveniersbedrijf Steenwijk
Tuinontwerp
Aanleg
Onderhoud
Walbeschoeiing
Boomverzorging
Materialen