Overkapping tuin Wolvega

Overkapping tuin Wolvega

Wilt u een fijne plek creëren met een overkapping in uw tuin in de omgeving van Wolvega? De vakmensen van Thomas & Hoogkamp Hoveniers begeleiden u graag tijdens het gehele project!
Samen met u wordt er een afspraak gemaakt om de tuin te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Naar aanleiding van dit eerste gesprek en de besproken wensen volgt er een offerte op maat. Onze enthousiaste hoveniers begeleiden het project vervolgens van begin tot eind. Alle mogelijke werkzaamheden worden door ons zelf uitgevoerd. Van ontwerp tot plaatsing en afwerking, wij van Thomas & Hoogkamp Hoveniers ontzorgen u van A tot Z! Wij hebben hiervoor alle kennis, expertise en machines in huis.

De voordelen van een overkapping in uw tuin

Het plaatsen van een overkapping in uw tuin is een flinke klus, waar de meeste huiseigenaren niet in gespecialiseerd zijn. Het is ook belangrijk dat het plaatsen van een veranda of overkapping op de juiste manier gebeurt, zodat deze stevig is en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is belangrijk dat gebouwd wordt aan de juiste basis met een stevige fundering. Hier zorgen wij graag voor! Zo kunt u als trotse eigenaar vooral genieten van de extra leefruimte en langer en vaker buiten vertoeven.
Een overkapping kan naar wens aan alle zijden open of gedeeltelijk gesloten gemaakt worden, door middel van hout of glazen wanden. Deze optionele wanden zorgen ervoor dat u op minder warme dagen langer buiten kunt blijven en u geen last heeft van wind of regen. Het voordeel van glazen wanden is dat deze u het zicht op de tuin niet ontnemen. De wanden kunnen zo geplaatst worden dat ze naar wens zowel geopend als gesloten kunnen zijn.

Contact

Bent u op zoek naar een overkapping voor uw tuin in Wolvega? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie