Terrasoverkapping Wolvega

Terrasoverkapping Wolvega

Bent u voornemens om een terrasoverkapping in Wolvega te laten plaatsen? Wij begrijpen uw plannen helemaal. Een terrasoverkapping is een waardevolle toevoeging aan uw tuin en geeft u de mogelijkheid om het gehele jaar te genieten van het buitenleven. De terrasoverkapping beschermt u tegen de regen. Door het plaatsen van houten of glazen wanden heeft u geen last van de wind. In alle seizoenen buiten leven, dat klinkt toch heerlijk! Het team van Thomas & Hoogkamp Hoveniers beschikt over ruime ervaring in het bouwen van terrasoverkappingen. Voor het plaatsen van terrasoverkappingen maken wij gebruik van de beste houtsoorten en duurzame materialen.

De bouw van een terrasoverkapping

Wanneer u een terrasoverkapping wilt laten plaatsen in de omgeving van Wolvega, komen wij graag bij u langs. Tijdens deze eerste kennismaking bekijken we de tuin en worden al uw wensen besproken. De wens van de klant is altijd leidend tijdens onze projecten. Ons professionele team kijkt of alle wensen ook uitvoerbaar zijn, waarna een offerte op maat volgt. Na het accepteren van de offerte wordt de terrasoverkapping van begin tot einde gebouwd en afgewerkt door onze vakmensen. Alle werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door onze eigen mensen met ons eigen materiaal. Wel zo fijn om alle werkzaamheden bij één partij onder te brengen! Ook het opruimen van alle bouwmaterialen wordt natuurlijk door ons verzorgd, zodat u direct kunt genieten van de nieuwe terrasoverkapping in uw tuin!

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Bent u plan een terrasoverkapping in Wolvega aan te leggen? Of hebt u vragen over onze hoveniersdiensten? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie