Tuinaanleg Emmeloord

Een tuin aanleggen in Emmeloord? Thomas& Hoogkamp Hoveniers staat voor u klaar!

Het aanleggen van een tuin is een zeer tijdrovende klus. Dit komt, doordat u bij het aanleggen van een tuin met diverse factoren rekening moet houden. Als basis voor de tuin stellen wij een plan op waarin wij omschrijven wat de werkzaamheden zullen zijn. Daarnaast houden wij rekening met uw wensen tijdens het aanleggen van uw tuin. Ook houden wij rekening met diverse factoren zoals de verwachte groei van de planten, wortelgroei op termijn en duurzame oplossingen. Bij het aanleggen van een tuin is het denken op termijn erg belangrijk. Dit komt, doordat wortels leidingen kunnen beschadigen. Wij hebben al diverse tuinen aangelegd in Emmeloord en omgeving zoals:

  • Grote tuinen
  • Luxe tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen
  • Tuinen met vijver
  • Stadstuinen

Dankzij onze expertise en het beschikken van professionele apparatuur, kunnen wij ieder type tuin vakkundig aanleggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen betreffende het aanleggen van een tuin in Emmeloord? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Sfeervolle tuinen aanleggen Emmeloord

Wilt u extra sfeer creëren en bent u er niet zeker van hoe? Door het belichten van de juiste elementen in uw tuin is het mogelijk om extra sfeer te creëren. Ook is het hierdoor mogelijk om langer te genieten van uw tuin in ieder seizoen. Wij maken gebruik van 12-volts verlichtingssystemen en zorgen voor genoeg licht in de later avonduren. Wij bieden deze in diverse armaturen. Daarnaast is verlichting de ideale oplossing, waardoor u nog langer kunt blijven zitten in de zomer. Het is daarbij wel belangrijk dat er een comfortabel terras wordt aangelegd.

Bent u benieuwd hoe wij uw tuin gaan aanleggen in Emmeloord? Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie