Tuinaanleg Heerenveen

Professionele tuinaanleg Heerenveen en omgeving

Is uw droomtuin toe aan renovatie of bent u toe aan een compleet nieuwe tuin? Dan is het belangrijk dat de tuin wordt aangelegd door ervaren hoveniers die beschikking hebben tot de beste apparatuur. Hierdoor is geen tuin te complex om aan te leggen. Voordat Thomas & Hoogkamp hoveniers aan de slag gaan met uw tuin, is het belangrijk om uw wensen goed door te spreken. Met uw wensen als uitgangspunt maken wij een tuinontwerp. Met dit ontwerp leggen wij uw droomtuin aan. Naast uw wensen houden wij tevens rekening met diverse factoren zoals passende kleurcombinaties, aanleg van leidingen voor watersproeiers of tuinlampen en de grondsoort van uw tuin. Door al deze factoren nauwkeurig in kaart te brengen is een prachtige tuin verzekerd!

Van beplanting tot bestrating
wij leggen uw tuin volledig aan in Heerenveen

Bij het aanleggen van een tuin komt veel meer kijken dan alleen het aanplanten van een aantal nieuwe planten. Onze hoveniers leggen niet alleen nieuwe grasmatten en beplanting aan, maar leggen ook bestrating, houtconstructies, vlinders, walbeschoeiing, grondkering, besteden aandacht aan het grondwerk en leggen nog veel meer aan. Met name het grondwerk is belangrijk bij het aanleggen van een tuin. Grond is immers de basis van iedere tuin. Zodra er bijvoorbeeld bestrating wordt aangelegd op los zand, dan is het gegarandeerd dat de bestrating niet lang blijft liggen. Thomas& Hoogkamp Hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin correct wordt aangelegd voor een duurzame tuin waar u nog jaren van kunt genieten. Heeft u zelf geen groene vingers of wilt u de tuin niet onderhouden? Wij onderhouden graag uw tuin, zodat u het gehele jaar een prachtig onderhouden tuin heeft zonder er iets voor te doen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg in Heerenveen en omgeving? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie