Tuinaanleg Steenwijk

Luxe tuin, grote tuinen en stadstuinen leggen wij vakkundig aan

Bij het aanleggen van een tuin komt er veel meer bij kijken dan enkel het planten van een nieuwe boom en het aanleggen van een gazon. Zo moet er bijvoorbeeld worden nagedacht of de bomen beschadigingen kunnen veroorzaken op termijn. Denk bijvoorbeeld aan schade aan leidingen of misschien zelfs dat al het zonlicht verloren in uw tuin door een boom. Thomas& Hoogkamp Hoveniers heeft al talloze tuinen aangelegd en weet daardoor precies hoe onnodige ergernis in de tuin kan worden voorkomen. Wij leggen onder andere diverse tuinen aan in Steenwijk zoals:

  • Stadstuinen
  • Grote tuinen
  • Luxe tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen

Wilt u weten wat Thomas& Hoogkamp Hoveniers voor u kan betekenen als het gaat om aanleggen van diverse typen tuinen in Steenwijk en omgeving? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Grondwerk als basis van iedere tuin

Zodra wij voor u aan de slag gaan, beginnen wij met het controleren van de grond. Afhankelijk van uw wensen moeten er bijvoorbeeld graafwerkzaamheden worden uitgevoerd om uw tuin te kunnen bestraten. Samen met onze professionele apparatuur kunnen wij snel en vakkundig graafwerkzaamheden uitvoeren in uw tuin. Daarnaast voeren wij het zand ook af, waardoor u niets hoeft te doen tijdens de aanleg van uw tuin in Steenwijk. Ook kunnen wij uw riolering, hemelwaterafvoer en drainage aanleggen tijdens de tuinaanleg.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen voor de aanleg van uw tuin in Heerenveen of wilt u weten wat voor maatwerk wij kunnen bieden? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie