Tuinaanleg Wolvega

Complete Tuinaanleg met Thomas& Hoogkamp Hoveniers

Met ruim 15 jaar ervaring is Thomas& Hoogkamp Hoveniers een betrouwbare partner als het gaat om het aanleggen van tuinen. Wij leggen niet enkel nieuwe tuinen aan, maar kunnen uw tuin ook renoveren tijdens de tuinaanleg in Wolvega en omgeving. Wij kunnen uw tuin compleet inrichten met nieuwe materialen. Ook kunnen wij oude materialen hergebruiken, en toch zorgen voor een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast voeren wij tijdens de tuinaanleg diverse werkzaamheden uit zoals graafwerkzaamheden, tuinverlichting aanleggen en leggen wij waterleidingen aan. Wij kunnen u helpen met het aanleggen van allerlei soorten tuinen zoals:

  • Verlichte tuinen
  • Grote tuinen
  • Luxe tuinen
  • Groene tuinen
  • Tuinen met houtconstructies

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met het aanleggen van een tuin in Wolvega? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor een prachtige, groene tuin.

Onderhoudsvriendelijke tuinen aanleggen Wolvega

Sommige mensen hebben weinig tijd om hun tijd te onderhouden. Of misschien vindt u tuinieren helemaal niet leuk of kunt u door een bepaald gebrek of ziekte weinig doen in de tuin. In dit geval is een onderhoudsvriendelijke tuin een erg goede optie. Door een onderhoudsvriendelijke tuin aan te leggen hoeft u weinig tijd te besteden in de tuin. In een dergelijke tuin letten wij erop dat er net genoeg groen is voor een natuurlijke uitstraling. Heeft u toch liever een luxe tuin en wilt u die laten onderhouden door een hovenier?

Wij onderhouden graag uw nieuw aangelegde tuin in Wolvega. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om tuinaanleg in Wolvega en omgeving? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie