Tuinhuis met overkapping Wolvega

Tuinhuis met overkapping Wolvega

Bent u woonachtig in de omgeving Wolvega en wilt u uw tuin graag uitbreiden met een tuinhuis met overkapping? Thomas & Hoogkamp Hoveniers kan dit project van begin tot eind voor u uitvoeren! Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. We bekijken direct de tuin en samen met u bespreken we de wensen voor het tuinhuis. Wij maken tuinhuizen op maat, met en zonder overkapping. Een overkapping is een dak met houten staanders. Onder het afdak wordt vaak een knusse zitting gerealiseerd. Door het afdak kunt u hier genieten van het buitenleven, ook wanneer het regent. Naast het creƫren van een tuinhuis met overkapping zijn onze vakmannen bekend met het maken van een complete fundering om een stabiele basis te garanderen voor uw tuinhuis.

Een tuinhuis met overkapping door Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Laat uw tuinhuis met overkapping bouwen door Thomas & Hoogkamp Hoveniers. Wij beschikken over een jong en enthousiast team en wij communiceren via korte lijnen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van de voortgang van de werkzaamheden. Doordat wij de werkzaamheden volledig in eigen hand houden, kunnen wij u te allen tijde informeren over de voortgang van de bouw en het naleven van onze planning. Daarnaast zijn wij in bezit van onze eigen machines. Deze machines zijn van de beste merken en worden goed onderhouden.
Al ons personeel is gecertificeerd en intern opgeleid. Tijdens al onze werkzaamheden is de wens van de klant leidend. Bij het realiseren van een tuinhuis met overkapping zullen wij al uw dromen realiseren. Natuurlijk wordt er door de hoveniers van Thomas & Hoogkamp Hoveniers gelet op veiligheid en praktisch gebruik.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Bent u plan een overkapping aan te laten leggen in Wolvega of hebt u vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566(Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie