Tuinontwerp Heerenveen

Een prachtig tuinontwerp voor iedere woning

Een tuin is een plek waar u het gehele jaar kunt genieten van het lekkere weer. Prachtige, bloeiende bloemen in de lente en vallende bladeren in de herfst. Men staat er vaak niet bij stil maar een tuin is een onmiskenbaar onderdeel van het huis. Het is uw eigen stukje groen en moet om die reden volledig naar wens worden ontworpen. Het ontwerpen van een tuin is in elk geval maatwerk. Dit komt omdat iedere tuin andere afmetingen heeft. Bovendien heeft iedereen ook nog eens eigen verwachtingen en wensen. Thomas& Hoogkamp Hoveniers staat voor u klaar om een prachtig tuinontwerper te maken voor uw woning in Heerenveen.

De mogelijkheden voor een tuinontwerp zijn eindeloos!

Onze hoveniers en ontwerpers hebben al jarenlang ervaring in het realiseren en ontwerpen van diverse typen tuinen. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote tuin, luxe tuin of stadstuin gaat. Met creativiteit gaan onze ontwerpers met u aan de slag om uw wensen door te spreken. De tuinontwerp komt bij u langs op locatie in Heerenveen en stelt diverse vragen zoals:

  • Wilt u een vijver?
  • Wilt u een moestuintje?
  • Wilt u in de zomer kunnen zonnen?
  • Wilt u verlichting in uw tuin?

Door deze vragen te stellen krijgt de ontwerper een beeld van de tuin. Hiermee maakt diegene een ontwerp en laat deze aan u zien desgewenst in 3D. Bij goedkeuring gaan de hoveniers voor u aan de slag om uw tuin op te leveren.

Onderhouden en ontwerpen kan allemaal bij Thomas& Hoogkamp Hoveniers

Heeft u geen groene vingers of een gebrek aan tijd om uw tuin te onderhouden? Thomas& Hoogkamp Hoveniers staat het gehele jaar voor u klaar om uw tuin te onderhouden. Zo kunt u eenvoudig iedere dag genieten van een prachtige tuin. Wilt u weten wat onze tuinontwerpers voor u kunnen betekenen in Heerenveen? Wij komen graag met u in contact!

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie