Walbeschoeiing aanleggen
in Wolvega

Walbeschoeiing aanleggen in Wolvega

Bent u woonachtig in Wolvega en wilt u walbeschoeiing laten aanleggen? Wij kunnen uw wensen goed begrijpen. Walbeschoeiing is van groot belang voor een stevige oever in uw tuin en het levert in veel gevallen ook terreinwinst op. Zo kunt u genieten van meer ruimte in uw tuin. Het is belangrijk dat walbeschoeiing goed wordt aangelegd. Bij Thomas & Hoogkamp Hoveniers hebben wij ruime ervaring en wij helpen u graag!

Waarom een walbeschoeiing aanleggen?

Wij krijgen regelmatig de vraag met welk doel er walbeschoeiing aangelegd kan worden. En wat is walbeschoeiing precies? Walbeschoeiing is een rechte wand, die een scheiding moet aanbrengen tussen land en water. Walbeschoeiing is bedoeld voor tuinen in een waterrijk gebied met zachte grond of om een hoogte verschil te overbruggen. Walbeschoeiing kan meerdere doelen dienen, bijvoorbeeld ruimtewinst in uw tuin. Maar walbeschoeiing kan ook dienen voor het verstevigen van de grond en het voorkomen van verzakkingen van uw tuin. Er zijn diverse soorten walbeschoeiing mogelijk. Het plaatsen hiervan is een specialistisch werk en het is belangrijk dat dit op de juiste manier uitgevoerd wordt. De professionals van Thomas & Hoogkamp Hoveniers hebben ruime ervaring met het plaatsen van diverse soorten walbeschoeiing. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kunststof, hardhout of beton. Wij komen graag bij u langs voor advies en samen maken we een passend plan van aanpak. Eventuele hoogteverschillen zijn hierbij geen probleem. Thomas & Hoogkamp Hoveniers plaatst walbeschoeiing bij alle hoogteverschillen.

Let op: voor het plaatsen van walbeschoeiing is er mogelijk een vergunning nodig.

Contact met Thomas & Hoogkamp Hoveniers

Bent u van plan walbeschoeiing aan te laten leggen in Wolvega? Of hebt u vragen over walbeschoeiing aanleggen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en wij bekijken samen met u uw unieke situatie. Contact opnemen kan via het contactformulier of via info@thomashoogkamp.nl. Hebt u liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10 865 732 (Gerald Thomas) of naar 06-29 553 566 (Geralt Hoogkamp).

Vragen? Neem gerust contact op

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar. Ga naar onze algemene contactpagina of gebruik de contactgegevens van jouw vestiging hieronder.

Bel Gerald Thomas:06 – 10 86 57 32
Bel Geralt Hoogkamp:06 – 29 55 35 66
Stuur een mail:info@thomashoogkamp.nl

App ons

Cookies helpen onze diensten te verlenen. Door van onze diensten gebruik te maken stem je in met ons gebruik van cookies. Meer informatie